top of page

Voorwaarden

 1. Bij het betreden van de praktijk gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Deze liggen ter inzage in de praktijk
 2. Bij Chaya Thai Spa worden geen medische diagnoses gesteld. In geval van twijfel kunt u bij uw huisarts terecht.
 3. De klant is zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juistheid van informatie over de gezondheid vooraf aan de massage.
 4. Bij hartaandoeningen, ernstige vaataandoeningen, trombose, koorts, infectie en infectieziekten (griep, long- en keelontsteking), zwangerschap tot de 14e week, besmettelijke huidziekte, kanker, gebruik van drugs of alcohol, gebruik van medicijnen als bloedverdunners, antibiotica en antidepressiva kan er helaas geen massage gegeven worden.
 5. Alle informatie over uw persoonlijke en medische gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden.
 6. De klant maakt uit eigen vrije wil en op eigen risico gebruik van diensten van Chaya Thai Massage en derhalve kan deze niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan voor/tijdens/na deelneming/gebruikmaking aan/van behandelingen en/of diensten.
 7. Chaya Thai Spa kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de klant.
 8. De diploma’s/certificaten die behaald zijn, zijn voor u als klant te zien in onze praktijk.
 9. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit bij Chaya Thai Spa. Klanten die hier wel om vragen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom. In sommige gevallen zullen wij ook politie inschakelen en een klacht in dienen.
 10. Indien een klant verhinderd is dat tot uiterlijk 24 uur van te voren melden. Anders wordt de afspraak volledig in rekening gebracht.
 11. Klanten dienen op tijd aanwezig te zijn ivm de planning. Eventueel later komen kan gevolgen hebben voor uw afspraak.
 12. Camera bewaking bij de zijdeur en aan de buitenkant van de salon is er gemonteerd ter beveiliging van u en mijn praktijk. Deze zullen alleen gebruikt worden indien er onregelmatigheden zijn vast gesteld. In de praktijk ruimte zelf hangen geen camera’s.
 13. E-mailadressen worden alleen gebruikt om actie’s en nieuwe ontwikkelingen door te geven. De gegevens zullen nooit met derden gedeeld worden.
 14. Roken is niet toegestaan in de hele praktijk.

Conditions

The English version will follow soon.

bottom of page