Chaya Thai Spa

Sabai Sabai

Alle massage worden op afspraak gemaakt. Het kan voorkomen dat ik niet direct opneem, ik heb dan een klant voor een massage. Ik neem dan zsm contact met u op. Op de contact pagina staan mijn gegevens. Bij een afspraak hopen wij dat u op tijd bent. Mocht er plotseling iets tussen komen, neem dan contact met mij op. 


De laatste massage begint 1 uur voor sluitingstijd.


Cadeau bonnen zijn ook verkrijgbaar. Deze zijn beschikbaar in elk gewenst bedrag dat u wilt. Leuk om te krijgen en leuk om te geven.


Momenteel is het nog niet mogelijk om te pinnen bij ons. Contant en mobiel overschrijven kan wel. Pinnen wordt wel mogelijk in de toekomst.


Mochten er vragen zijm om langer dan 1,5 uur gemasseerd te worden dan zijn er altijd mogelijkheden.


Bij een last minute boeking kunt u beter bellen op 

+31(0)6-53206272


Last minute booking, please call +31(0)6-53206272


NO HAPPY ENDING ONLY HAPPY FEELING


Chaya Relax Massage


Speciaal gecreëerd voor de vermoeide lichamen. Deze kalmerende massage raakt zachtjes de spieren en synchroniseert de lichaams klok, gedachte en ziel.


60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-


Thai Massage


Deze specifieke techniek, van generatie op generatie doorgegeven, is ook wel bekend als "passieve yoga" die een volledige body workout aanbiedt. Laat de therapeut de druk wegnemen en laat u verwennen met rekken, strekken en vitaliteits voordelen. U kunt kiezen tussen een medium en een harde massage. Er wordt geen olie gebruikt.


60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-


Thai Luk Pro Kob Massage


Dit kruidencompres is werkzaam in de traditionele Thaise geneeskunde en stimuleert de Sen Sib-lijnen. De kruiden houden de hitte van de stoom vast om de spieren en pezen diep te penetreren en te ontspannen. Dit helpt bij het strekken en samengetrokken of verkorte spieren om de pijn en spanning in het lichaam te verlichten. Diepe ontspanning verlicht stress en verbetert de algemene gezondheid en het welzijn. Na de kruidencompres krijgt u een oliemassage als afsluiting. U kunt kiezen tussen een zachte of medium massage.


60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-


Aroma Thai Massage


Van oorsprong een traditionele Thaise massage. Deze massage verbetert de bloedsomloop en flexibiliteit alsook de lichaamsspanning. Hier wordt gebruikt gemaakt van massageolie.


60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-


Chaya Sabai Sabai Pakket


Lichaams scrub Honig sesam / lemon yoghurt 30 min.


Massage naar keuze voor 60 min.


Gezichts behandeling 60 min.

- Schoonmaken huid

- Scrub

- Massage

- Stomen

- Gezichtsmasker


2,5 Uur voor € 90,-


Balinese Massage


In deze authentieke massage stijl is beïnvloed door de eeuwen heen, de therapeut gebruikt Indonesische Floral Essential olie samen met de handpalm druk techniek om de spanning te verminderen, de bloeddoorstroming te verbeteren en de spieren te ontspannen. U kunt kiezen tussen een medium en stevige massage.


60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-


Zwangerschaps Massage


De therapeut zal voor de moeder en de baby zorgen met deze massage. Deze massage zal u helpen om de spieren te ontspannen met de focus op de nek, schouders, onderrug en de benen. De massage wordt gegeven met een kruidenstempel en warme olie. Deze massage wordt gegeven voor vrouwen die tussen de 13 en 34 weken zwanger zijn.


60 minuten voor €42,- / 90 minuten voor €60,-


Voet Massage


Een aloude therapie om de natuurlijke energie stroming te herstellen waarvan je lichaam de voordelen van heeft. Hier wordt gebruik gemaakt van massageolie.


30 minuten voor €25,- / 60 minuten voor €42,-


Rug & Nek Massage


Een snelle herstel massage voor de spieren en verbindingen in de rug, nek en schouder gebieden.


30 minuten voor €25,- / 60 minuten voor €42,-
Soon there will be the English translation over here.