Chaya Thai Spa

Sabai Sabai

Chaya


Mijn naam is Chaya, bijnaam is Pha. Sinds 2015 ben ik in Nederland. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij een groot Thais Internationaal Hotel & Spa.


Graag zorg ik voor mensen. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn parktijk. 


Mijn naam is Chaya. Ik kom oorspronkelijk van Thailand, uit Udon Thani. Hier ben ik opgegroeid net buiten de grote stad. Door vrienden kwam ik in contact met de Banyan Tree Phuket Resort. 


Hier ben ik begonnen aan de academie om te leren over het lichaam en de verschillende massage technieken. Het geeft namelijk vele soorten massages.


Na deze opleiding heb ik de kans gekregen om voor de dochteronderneming, Angsana Spa, naar Egypte te gaan. Hier kreeg ik de kans om het geleerde toe te passen in de praktijk. 


Elk jaar ging ik terug naar Thailand voor mijn familie maar ook om bijscholing te krijgen op de academie in Phuket, Thailand.


Na een ongeveer 6 jaar Egypte kreeg ik de kans om naar Dubai te gaan voor Angsana Spa. Hier heb ik 3 jaar gewerkt.


In de tussen tijd leerde ik mijn huidige man kennen. In 2015 besloten wij om in Nederland samen te gaan leven. Samen willen wij hier onze toekomst opbouwen.

1 van mijn dromen is een eigen praktijk te hebben. Dit heeft geleid dat wij nu in Brunssum zijn gaan wonen en een eigen praktijk zijn begonnen. 


Het belangrijkste voor mij is dat klanten met een heel goed gevoel naar huis gaan en zich zeer ontspannen voelen. Ik bied hiervoor diverse massages aan.


Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt als hij of zij naar mijn praktijk komt. Dit begint al bij binnenkomst. In mijn praktijk probeer ik een rustgevende omgeving en sfeer te creĆ«ren. Niet alleen het lichaam wilt ontspanning maar ook de geest. Als de geest kan ontspannen dan zal het lichaam ook tot rust komen.


Hopelijk zie ik u terug in mijn praktijk.


Met vriendelijke groetjes,

Chaya Steinbusch - Wangphumyai


Chaya


Soon there will be the English translation over here.