Chaya Thai Spa

Sabai Sabai

Blog

Nieuw jaar, Nieuwe kansen. New Year, New changes

Geplaatst op 9 januari, 2020 om 5:00

Goedendag,

Het nieuwe jaar is pas weer begonnen. Voor iedereen uiteraard de beste wensen en alle gezondheid. Dit jaar wordt het 3e jaar (gestart in november 2018) dat mijn praktijk open is. Ik hoop iedereen weer gastvrij te mogen ontvangen in mijn praktijk. Graag hoor ik ook uw ervaringen om zo mijn service en ruimte beter te maken.


Goodmorning,

A new year is just strated. for everybody i wish u a happy new year. This year will be my 3rd year (opened in november 2018) my shop is open. I hope to recieve u in a gentle atmosphere with good hospitility. I also like to hear your comments to make my service and shop better.

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

0 reacties